Instrumente de accesibilitate

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

0256 207 355

office@cardiologie.ro

Selectați limba dvs

Unitate
acreditată
 
  • Unitatea sanitara aloca fiecarui pacient la internare un cod unic, care va fi comunicat apartinatorilor, numai dupa stabilirea impreuna cu pacientul* a persoanei care va avea acces la date (nume, telefon apartinator scrise in FOCG)
  • Codul unic in IBCVT=numarul FOCG
  • Aparținătorii desemnați de pacienti la internare vor primi automat un mesaj pe telefon cu Codul unic de identificare al pacientului..
  • *In cazul pacientului inconstient NU se vor da relatii telefonic, ci doar prin prezentarea apartinatorului la sediul institutiei. La Biroul de Internari sau CPUS apartinatorul va da o declaratie pe proprie raspundere privind gradul de rudenie cu pacientul si se va pune in contact cu medicul curant/medicul de garda, care va consemna in FOCG numele si numarul de telefon al apartinatorului.
  • Telefonic, informatiile vor fi furnizate exclusiv de catre medicul curant, medicul de garda sau rezidentul acestuia.Telefoanele disponibile sunt cele desemnate la nivelul fiecarei sectii/compartiment in parte si afisate la intrarea in unitate si pe site.

© Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara. Toate drepturile rezervate.

Integral Design